Jag har ADHD (ljudbok) av Malin Roca Ahlgren, S
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Malin Roca Ahlgren (författare), Susanne Israelsson Stenberg (författare), Malin Roca Ahlgren (berättare)

Jag har ADHD (Barnbokserien om ADHD NPF #2) ljudbok

Pris 139 kr
(0)
Alice från boken ”Coolt med ADHD ” har nu blivit 12 år och har fått en styvpappa och en yngre styvbror. Omgivningen förstår inte alltid varför Alice gör som hon gör, och själv funderar den lite äldre Alice mer över sin diagnos. Hon vet att det finns fördelar med att ha ADHD men hon tycker ibland att det är lite väl lätt för andra att lyfta fram de positiva sidorna. Precis som föregångaren “Coolt med ADHD” är detta en bok som lyfter fram styrkorna i diagnosen. Denna förmedlar även att öppenhe...
Ljudbok 139 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Malin Roca Ahlgren (författare), Susanne Israelsson Stenberg (författare), Malin Roca Ahlgren (berättare), Anna Lärk Ståhlberg (redaktör), Emil Maxén (illustratör)
Förlag Kikkuli Förlag
Utgiven 1 December 2018
Längd 1:06
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188195517
Alice från boken ”Coolt med ADHD ” har nu blivit 12 år och har fått en styvpappa och en yngre styvbror. Omgivningen förstår inte alltid varför Alice gör som hon gör, och själv funderar den lite äldre Alice mer över sin diagnos. Hon vet att det finns fördelar med att ha ADHD men hon tycker ibland att det är lite väl lätt för andra att lyfta fram de positiva sidorna. Precis som föregångaren “Coolt med ADHD” är detta en bok som lyfter fram styrkorna i diagnosen. Denna förmedlar även att öppenhet och kunskap är viktigt. Boken är tänkt som ett stöd för barn och deras föräldrar, samt lärare i grundskolan.