Jag är inte klar (ljudbok) av Joel Berglund, To
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Joel Berglund (författare), Tobias Hysén (författare), Fredrik Berling (berättare), Tobias Hysén (berättare), Maria Hysén (berättare)

Jag är inte klar ljudbok

95 kr
(0)
När Dagens Nyheter rankade 2000-talets bästa spelare i Allsvenskan kom han på plats nummer 2. Ändå är det människan och kamraten Tobias Hysén som har gjort tydligast avtryck i svensk elitfotboll. Tobbes personlighet och karaktär har gjort att hans namn uttalas med respekt, även utanför den blåvita sfären. Nu väljer han att berätta historien om det som skulle bli hans liv och karriär. Om uppväxten på Hisingen och vardagen som fotbollsproffs med alla dess höga toppar och djupa dalar. Persongal...
95 kr
Författare Joel Berglund (författare), Tobias Hysén (författare), Fredrik Berling (berättare), Tobias Hysén (berättare), Maria Hysén (berättare)
Utgiven 12 Januari 2021
Längd 4:33
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179038663
När Dagens Nyheter rankade 2000-talets bästa spelare i Allsvenskan kom han på plats nummer 2. Ändå är det människan och kamraten Tobias Hysén som har gjort tydligast avtryck i svensk elitfotboll. Tobbes personlighet och karaktär har gjort att hans namn uttalas med respekt, även utanför den blåvita sfären. Nu väljer han att berätta historien om det som skulle bli hans liv och karriär. Om uppväxten på Hisingen och vardagen som fotbollsproffs med alla dess höga toppar och djupa dalar. Persongalleriet är fullt av allsvenska profiler och flera från Tobbes innersta krets bidrar med egna minnen.