Jag är Ida: En ung kvinnas våldsamma liv (ljudb
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Ida Holmsten (författare), Gunilla Leining (berättare)

Jag är Ida: En ung kvinnas våldsamma liv ljudbok

99 kr
(0)
Ida Holmsten hamnar tidigt snett. Som barn känner hon sig misstrodd och utanför och hon gör allt för att minska smärtan. Snart lär hon sig att det som fungerar bäst är våld och alkohol, och att få andra att själva känna smärta. Det blir början på hennes resa mot avgrunden. Boken skildrar en kvinnas kamp mot både sig själv och omvärlden. Den visar hur motgångar kan få oss människor att välja destruktiviteten, men också hur vi kan finna kraften att söka ljuset även när vi befinner oss längst i...
99 kr
Författare Theodor Lundgren (medförfattare), Miroslav Sokcic (annat), Ida Holmsten (författare), Gunilla Leining (berättare)
Utgiven 6 Mars 2017
Längd 5:12
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789174618617
Ida Holmsten hamnar tidigt snett. Som barn känner hon sig misstrodd och utanför och hon gör allt för att minska smärtan. Snart lär hon sig att det som fungerar bäst är våld och alkohol, och att få andra att själva känna smärta. Det blir början på hennes resa mot avgrunden. Boken skildrar en kvinnas kamp mot både sig själv och omvärlden. Den visar hur motgångar kan få oss människor att välja destruktiviteten, men också hur vi kan finna kraften att söka ljuset även när vi befinner oss längst inne i mörkret. Ida berättar inte bara om sitt liv som mamma och kriminell, utan också om utanförskapets konsekvenser och kärlekens kraft att förändra.