Iskallt spår (ljudbok) av Stephen Booth
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Stephen Booth (författare), Magnus Roosmann (berättare)

Iskallt spår (Cooper & Fry #3) ljudbok

Pris 89 kr
(0)
Det var knappast det enklaste sättet att begå självmord på ? Marie Tennant verkade bara ha krupit ihop i den kalla snön på Irontonguehill och sedan legat kvar tills kroppen var helt täckt av is. Men det är inte det enda dödsfall som Edendales poliskår ställs inför denna kylslagna januarimånad; i ett gammalt bombplan görs den skrämmande upptäckten av ett spädbarnslik och vid en vägkant hittas kroppen av en okänd man.     Medan kriminalinspektör Diane Fry behöver all förstärkning hon kan få är ...
Ljudbok 89 kr Pris E-Bok 85 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Stephen Booth (författare), Magnus Roosmann (berättare), Carla Wiberg (översättare), Fredrik Stjernfeldt (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 19 December 2018
Längd 17:23
Genrer Deckare
Serie Cooper & Fry
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178270828
Det var knappast det enklaste sättet att begå självmord på ? Marie Tennant verkade bara ha krupit ihop i den kalla snön på Irontonguehill och sedan legat kvar tills kroppen var helt täckt av is. Men det är inte det enda dödsfall som Edendales poliskår ställs inför denna kylslagna januarimånad; i ett gammalt bombplan görs den skrämmande upptäckten av ett spädbarnslik och vid en vägkant hittas kroppen av en okänd man.     Medan kriminalinspektör Diane Fry behöver all förstärkning hon kan få är kollegan Ben Cooper mer intresserad av att hjälpa den unga kanadensiskan Alison Morrissey. Hon har kommit till Edendale för att få klarhet i vad som egentligen hände då hennes morfar spårlöst försvann en vinterdag 1945. Men är det verkligen värt att ödsla tid på en mer än femtio år gammal händelse, eller är det kanske nödvändigt att gräva i det förflutna för att få svar på dagens gåtor ?     Iskallt spår är den tredje, fristående delen i serien med de unga poliserna Ben Cooper och Diane Fry. Stephen Booth föddes 1952 i Lancashire i England, men bor numera tillsammans med sin fru och sina husdjur på en gård i Nottinghamshire. Han upptäckte tidigt att han ville ägna sig åt skrivande i någon form och under 25 år var han verksam som journalist inom ett antal olika områden, bl.a. som kriminalreporter. Hans debutroman Svarta hunden belönades med Barry Award för bästa engelska kriminalroman 2000, och uppföljaren Jungfrudansen har blivit nominerad till en Gold Dagger.