Isabella (ljudbok) av Isabella Löwengrip, Rebec
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Isabella Löwengrip (författare), Rebecka Edgren Aldén (författare), Ella Schartner (berättare)

Isabella ljudbok

99 kr
(0)
Redan som tonåring blev Isabella Löwengrip Sveriges största bloggare under namnet Blondinbella. Som tjugoåring drev hon flera stora bolag. Vid 28 års ålder blev hon utsedd till Sveriges mäktigaste näringslivskvinna. Hon hade då ett tiotal bolag med över 100 miljoner i omsättning och 30 anställda. Hon var på väg att erövra världen när allt kraschade. På bara några månader förlorade hon allt hon byggt upp och hamnade på psykakuten. Det här är en ärlig och naken berättelse om hur det egentl...
Ljudbok 99 kr E-Bok 89 kr
Författare Isabella Löwengrip (författare), Rebecka Edgren Aldén (författare), Ella Schartner (berättare), Lotta Mellgren (annat)
Förlag Bazar Förlag
Utgiven 5 November 2021
Längd 10:17
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180062541
Redan som tonåring blev Isabella Löwengrip Sveriges största bloggare under namnet Blondinbella. Som tjugoåring drev hon flera stora bolag. Vid 28 års ålder blev hon utsedd till Sveriges mäktigaste näringslivskvinna. Hon hade då ett tiotal bolag med över 100 miljoner i omsättning och 30 anställda. Hon var på väg att erövra världen när allt kraschade. På bara några månader förlorade hon allt hon byggt upp och hamnade på psykakuten. Det här är en ärlig och naken berättelse om hur det egentligen var under de framgångsrika åren. Hur det är att vara en människa som byggt upp en bild av sig själv i sociala medier som inte alltid stämmer med verkligheten. Men också ett försök att hitta den riktiga Isabella efter att ha levt som sin persona sedan tonåren.