Intill vanvett, intill döden (ljudbok) av Kirst
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Kirsten Thorup (författare), Charlotta Jonsson (berättare)

Intill vanvett, intill döden ljudbok

Pris 114 kr
(0)
Kärlekens vanvett, och krigets … De polerna möts i en roman med stark tidskänsla från Tyskland, hösten 1942. Den unga danskan Harriet, nybliven krigsänka med småbarn, har ensam gett sig av till München. Hennes man har störtat som frivillig stridspilot för Nazityskland, hon vill hedra honom, bidra med något … Hon inkvarteras hos sin mans officerskollega, hög nazist, och hans danska hustru. Men den segerrika tyska krigsmaskinen har fastnat vid Stalingrad och kulisserna börjar rämna. Harriet möt...
Ljudbok 114 kr Pris E-Bok 89 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Kirsten Thorup (författare), Helena Hansson (översättare), Charlotta Jonsson (berättare), Ingrediensen AB (annat)
Utgiven 6 Maj 2022
Längd 18:42
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789100197773
Kärlekens vanvett, och krigets … De polerna möts i en roman med stark tidskänsla från Tyskland, hösten 1942. Den unga danskan Harriet, nybliven krigsänka med småbarn, har ensam gett sig av till München. Hennes man har störtat som frivillig stridspilot för Nazityskland, hon vill hedra honom, bidra med något … Hon inkvarteras hos sin mans officerskollega, hög nazist, och hans danska hustru. Men den segerrika tyska krigsmaskinen har fastnat vid Stalingrad och kulisserna börjar rämna. Harriet möter en verklighet av våld och skräck. En tid av galenskap och omprövning är inne. ”En annan bild av Tyskland … en kunskap som bara en riktigt stor berättare kan förmedla”, kommenterar författarkollegan Kerstin Ekman.