Inte riktigt enligt plan (ljudbok) av Denise Ru
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Denise Rudberg (författare), Hugo Rehnberg (författare), Denise Rudberg (berättare), Hugo Rehnberg (berättare)

Inte riktigt enligt plan (Rehnberg & Rudberg #1) ljudbok

Pris 95 kr
(0)
Paula ska bli välgörenhetsarbetare, eller möjligen lärare. Hon har inte riktigt bestämt sig än men eftersom hon närmar sig 40 börjar det bli dags att sluta leva på pappas pengar. Tom är en brottmålsadvokat som förgäves försöker få omvärlden att glömma att han har ett förflutet som barnstjärna. På ett storslaget bröllop träffas Paula och Tom för första gången och det uppstår en omisskännlig kemi mellan dem. Problemet är att det är Paulas bröllop - och att brudgummen är Toms studentkamrat. Fö...
Ljudbok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Denise Rudberg (författare), Denise Rudberg (berättare), Hugo Rehnberg (författare), Hugo Rehnberg (berättare)
Utgiven 4 Juni 2014
Längd 4:56
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789174613100
Paula ska bli välgörenhetsarbetare, eller möjligen lärare. Hon har inte riktigt bestämt sig än men eftersom hon närmar sig 40 börjar det bli dags att sluta leva på pappas pengar. Tom är en brottmålsadvokat som förgäves försöker få omvärlden att glömma att han har ett förflutet som barnstjärna. På ett storslaget bröllop träffas Paula och Tom för första gången och det uppstår en omisskännlig kemi mellan dem. Problemet är att det är Paulas bröllop - och att brudgummen är Toms studentkamrat. Förutsättningarna för en eventuell kärleksrelation är alltså usla. Och ödet ser till att göra oddsen ännu sämre. Men trots det har både Tom och Paula svårt att släppa tanken på varandra. Under ett ovanligt händelserikt år får vi följa deras historia från varsitt håll - vartannat kapitel är skrivet ur Paulas perspektiv och vartannat ur Toms. Inte riktigt enligt plan är en gripande och underhållande relationsroman, späckad med ogenerade uppriktigheter om Instagram-missbruk, intimtatueringar och den svenska överklassens sociala spelregler. DENISE RUDBERG är Sveriges chick lit-drottning. Hennes böcker har sammanlagt sålt i över två miljoner exemplar. HUGO REHNBERG är redaktör på SvD Perfect Guide och en av landets mest underhållande krönikörer.