Inte av denna världen (ljudbok) av Yaa Gyasi
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Yaa Gyasi (författare), Ana Gil de Meli Nascimento (berättare)

Inte av denna världen ljudbok

149 kr
(0)
”Helt uppslukad. Varje ord och tanke är perfekt utformad. Jag blir nästan arg för att den är så bra.” Roxane Gay Gifty studerar neurovetenskap vid Stanforduniversitetet och utför avancerad forskning i syfte att finna en medicinsk behandling mot depression och beroende. Hennes bror Nana var en lovande idrottsman men blev beroende av smärtstillande tabletter efter en fotskada, vilket fick oerhörda konsekvenser. Hennes deprimerade mor lämnar sällan sängen, svårt traumatiserad efter flytten till...
Ljudbok 149 kr E-Bok 149 kr
Författare Yaa Gyasi (författare), Anna Davison (annat), Inger Johansson (översättare), Ana Gil de Meli Nascimento (berättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 5 Oktober 2020
Längd 8:09
Genrer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113109381
”Helt uppslukad. Varje ord och tanke är perfekt utformad. Jag blir nästan arg för att den är så bra.” Roxane Gay Gifty studerar neurovetenskap vid Stanforduniversitetet och utför avancerad forskning i syfte att finna en medicinsk behandling mot depression och beroende. Hennes bror Nana var en lovande idrottsman men blev beroende av smärtstillande tabletter efter en fotskada, vilket fick oerhörda konsekvenser. Hennes deprimerade mor lämnar sällan sängen, svårt traumatiserad efter flytten till USA. Gifty bestämmer sig för att finna den naturvetenskapliga förklaringen till den olycka som drabbat dem som står henne närmast. Samtidigt lockas hon allt mer tillbaka till sitt eget och sin familjs ghananska ursprung. Finns hoppet om en lösning snarare i detta sökande än i hennes avancerade forskningsprojekt? Yaa Gyasis nya roman efter världsframgången med Vända hem är ett starkt berörande porträtt av en familj i USA som präglas av emigration, av depression, av beroende och sorg. Det är en roman om tro, vetenskap, religion och kärlek. Det är en oförglömlig läsupplevelse av den amerikanska litteraturens nya stjärnskott.