Innan molnen kommer (lättläst) (ljudbok) av Mar
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Mari Jungstedt (författare), Viktoria Flodström (berättare), Victoria Flodström (berättare)

Innan molnen kommer (lättläst) (Málagasviten) ljudbok

Pris 95 kr
(0)
Första delen i deckardrottningen Mari Jungstedts Málagasviten som lättläst! En spansk åklagare hittas mördad i en ravin i byn Ronda på den spanska solkusten. Läraren Lisa Hagel har precis flyttat från Stockholm till Spanien för att börja ett nytt liv. På en danskurs i flamenco träffar hon polisen Hector Correa. När Hector behöver en tolk för att förhöra några svenskar som kände den mördade åklagaren får Lisa rycka in. Tillsammans börjar de nysta i det mystiska mordet. Snart sker ännu ett mor...
Ljudbok 95 kr Pris E-Bok 185 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Mari Jungstedt (författare), Anna Henriksson (annat), Åsa Sandzén (annat), Viktoria Flodström (berättare), Victoria Flodström (berättare)
Förlag Vilja förlag
Utgiven 28 September 2020
Längd 2:51
Genrer Romaner, Deckare, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179710682
Första delen i deckardrottningen Mari Jungstedts Málagasviten som lättläst! En spansk åklagare hittas mördad i en ravin i byn Ronda på den spanska solkusten. Läraren Lisa Hagel har precis flyttat från Stockholm till Spanien för att börja ett nytt liv. På en danskurs i flamenco träffar hon polisen Hector Correa. När Hector behöver en tolk för att förhöra några svenskar som kände den mördade åklagaren får Lisa rycka in. Tillsammans börjar de nysta i det mystiska mordet. Snart sker ännu ett mord. Spåren leder dem långt tillbaka i Spaniens blodiga historia.