Innan molnen kommer (lättläst) (ljudbok) av Mar
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Mari Jungstedt (författare), Viktoria Flodström (berättare), Victoria Flodström (berättare)

Innan molnen kommer (lättläst) ljudbok

75 kr
(0)
Första delen i deckardrottningen Mari Jungstedts nya serie som lättläst! En spansk åklagare hittas mördad i en ravin i byn Ronda på den spanska solkusten. Läraren Lisa Hagel har precis flyttat från Stockholm till Spanien för att börja ett nytt liv. På en danskurs i flamenco träffar hon polisen Hector Correa. När Hector behöver en tolk för att förhöra några svenskar som kände den mördade åklagaren får Lisa rycka in. Tillsammans börjar de nysta i det mystiska mordet. Snart sker ännu ett mord...
Ljudbok 75 kr E-Bok 109 kr
Författare Mari Jungstedt (författare), Anna Henriksson (annat), Viktoria Flodström (berättare), Victoria Flodström (berättare)
Utgiven 28 September 2020
Längd 2:51
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179710682
Första delen i deckardrottningen Mari Jungstedts nya serie som lättläst! En spansk åklagare hittas mördad i en ravin i byn Ronda på den spanska solkusten. Läraren Lisa Hagel har precis flyttat från Stockholm till Spanien för att börja ett nytt liv. På en danskurs i flamenco träffar hon polisen Hector Correa. När Hector behöver en tolk för att förhöra några svenskar som kände den mördade åklagaren får Lisa rycka in. Tillsammans börjar de nysta i det mystiska mordet. Snart sker ännu ett mord. Spåren leder dem långt tillbaka i Spaniens blodiga historia.