Ingers violin (ljudbok) av Jan Sigurd, Hans Ven
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jan Sigurd (författare), Hans Vennersten (författare), André Christenson (berättare)

Ingers violin (Varbergsdeckarna #3) ljudbok

179 kr
(0)
En hotellanställd går en sista runda för dagen. Han ska just släcka och stänga om Leninbadet när han upptäcker en livlös kvinnokropp. Det visar sig vara liket efter en anställd vi det norrländska flygbolaget Quickfly. Ett flygbolags som utfört högriskflygningar till Ukraina. Vem nar bragt henne om livet, och varför? Det är frågor som kommissarie Colbjörnsens spaningsgrupp ställs inför. I takt med att antalet mordoffer stiger dyker en fiol allt oftare upp i utredningen. Fiolen visar sig vara...
179 kr
115 kr
Författare Jan Sigurd (författare), Hans Vennersten (författare), André Christenson (berättare), Markus Hedström (annat)
Utgiven 28 Februari 2017
Längd 9:34
Genrer Deckare
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175237114
En hotellanställd går en sista runda för dagen. Han ska just släcka och stänga om Leninbadet när han upptäcker en livlös kvinnokropp. Det visar sig vara liket efter en anställd vi det norrländska flygbolaget Quickfly. Ett flygbolags som utfört högriskflygningar till Ukraina. Vem nar bragt henne om livet, och varför? Det är frågor som kommissarie Colbjörnsens spaningsgrupp ställs inför. I takt med att antalet mordoffer stiger dyker en fiol allt oftare upp i utredningen. Fiolen visar sig vara från 1700-talet, men vad rymmer den för gåta? Och hur hänger allt ihop med bilbombsattentatet mot en känd journalist i Göteborg? Eller med Carl Larssons Varbergsvistelse 1887? Ingers violin är den tredje delen om mordutredarna vid Varbergspolisen efter Sanningens pris och Pomologen.