Ingen lätt dag (ljudbok) av Mark Owen
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Mark Owen (författare), Torsten Wahlund (berättare)

Ingen lätt dag ljudbok

159 kr
(1)
Den 1 maj 2011 stormar en amerikansk styrka in i huset där Usama bin Ladin befinner sig. Ett ögonblick senare är han död. För första gången ger nu en av de soldater som var med sin bild av hur det gick till. I Ingen lätt dag får läsaren följa Mark Owen och de övriga tjugotre SEAL-soldaterna i den handplockade gruppen när de tränar inför det största uppdraget av alla. Berättelsen som slutar med bin Ladins död är en viktig del av vår moderna historia. Den börjar med en helikopterkrasch so...
159 kr
Författare Torsten Wahlund (berättare), Mark Owen (författare), Kevin Maurer (medförfattare), Anders Warnqvist (översättare), Hanna Sandgren (översättare), Irene Elmerot (översättare)
Förlag Earbooks
Utgiven 12 November 2012
Längd 7:12
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789174831078
Den 1 maj 2011 stormar en amerikansk styrka in i huset där Usama bin Ladin befinner sig. Ett ögonblick senare är han död. För första gången ger nu en av de soldater som var med sin bild av hur det gick till. I Ingen lätt dag får läsaren följa Mark Owen och de övriga tjugotre SEAL-soldaterna i den handplockade gruppen när de tränar inför det största uppdraget av alla. Berättelsen som slutar med bin Ladins död är en viktig del av vår moderna historia. Den börjar med en helikopterkrasch som Owen med nöd och näppe överlever och beskriver detaljerat skeendet fram till anropet som meddelar världen att terroristledaren är död. Dessutom låter Owen läsaren ta del av livet på slagfältet och redogör för hur elitsoldaterna väljs ut och tränas inför sina uppdrag. Han berättar också om sin uppväxt i Alaska och om hur han som medlem i SEAL förväntas prestera på toppen av sin fysiska och mentala förmåga. Med sinne för detaljer beskriver han elitstyrkans många uppdrag och ger en levande bild av hur gruppen växt fram efter den 11 september 2001.