Ingen hjälte : Elitsoldat i U.S. Navy Seals (lj
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Mark Owen (författare), Niklas Engdahl (berättare)

Ingen hjälte : Elitsoldat i U.S. Navy Seals ljudbok

79 kr
(0)
Mark Bisonette var gruppchef för specialstyrkan som dödade Usama bin Ladin. Med detta uppdrag som utgångspunkt skrev han boken Ingen lätt dag under pseudonymen Mark Owen. Det blev en minst sagt explosiv bok och en bästsäljare såväl i Sverige som hela världen. I Ingen hjälte fortsätter Mark Owen berättelsen om sitt liv i Navy Seals. Ingen hjälte handlar inte om de mest kända insatserna som Mark Owen deltagit i. Här är han mer personlig och berättar om de uppdrag som på olika sätt betytt mest ...
79 kr
45 kr
Författare Hans Dalén (översättare), Mark Owen (författare), Per Lennart Månsson (översättare), Niklas Engdahl (berättare)
Utgiven 9 Augusti 2016
Längd 7:04
Genrer Historia & Arkeologi, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176177488
Mark Bisonette var gruppchef för specialstyrkan som dödade Usama bin Ladin. Med detta uppdrag som utgångspunkt skrev han boken Ingen lätt dag under pseudonymen Mark Owen. Det blev en minst sagt explosiv bok och en bästsäljare såväl i Sverige som hela världen. I Ingen hjälte fortsätter Mark Owen berättelsen om sitt liv i Navy Seals. Ingen hjälte handlar inte om de mest kända insatserna som Mark Owen deltagit i. Här är han mer personlig och berättar om de uppdrag som på olika sätt betytt mest för honom. De som han tyckt varit mest meningsfulla och som haft störst påverkan på honom. Boken tar med sig läsaren till träningsläger och krigshärdar över hela världen. Mark Owen ger ett närbild av tuffa krigssituationer och delar med sig av erfarenheter och insikter han samlat på sig längs vägen.