Inferno (ljudbok) av Dan Brown
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Dan Brown (författare), Jonas Malmsjö (berättare)

Inferno (Robert Langdon #4) ljudbok

99 kr
(1)
Dan Browns nya bok – Inferno – utkommer på Albert Bonniers Förlag, och i resten av världen, den 14 maj. Varje gång Dan Brown levererar en ny roman överraskar han. Som historieberättare har han förmågan att ta med läsarna på ett andlöst spännande äventyr in i en mystisk värld av symboler och hemliga koder på samma gång som han lär oss något nytt. Denna gång är han inspirerad av Dantes Inferno: ”Även om jag läste Dante som ung student var det inte förrän nyligen, då jag gjorde efterforskninga...
Ljudbok 99 kr E-Bok 69 kr
Författare Jonas Malmsjö (berättare), Peter Samuelsson (översättare), Dan Brown (författare), Lena Karlin (översättare), John Eyre (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 14 Maj 2013
Längd 19:33
Genrer Deckare
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173487115
Dan Browns nya bok – Inferno – utkommer på Albert Bonniers Förlag, och i resten av världen, den 14 maj. Varje gång Dan Brown levererar en ny roman överraskar han. Som historieberättare har han förmågan att ta med läsarna på ett andlöst spännande äventyr in i en mystisk värld av symboler och hemliga koder på samma gång som han lär oss något nytt. Denna gång är han inspirerad av Dantes Inferno: ”Även om jag läste Dante som ung student var det inte förrän nyligen, då jag gjorde efterforskningar i Florens, som jag kom att förstå den enorma betydelse som Inferno har haft ända in i vår tid”, säger Dan Brown. I denna nya spänningsroman, återigen med Robert Langdon i huvudrollen, återvänder Dan Brown till det gamla Europas hjärta och till de sammanhang som fascinerade redan i hans stora succé Da Vinci-koden. Da Vinci-koden är en av de största bästsäljarna någonsin med 81 miljoner sålda böcker världen över. Den är en av de tio mest lästa böckerna tillsammans med Bibeln, Harry Potter-serien och Borta med vinden. Dan Browns senast utkomna bok Den förlorade symbolen (2009) sålde en halv miljon exemplar bara i Sverige.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Nej, nej, nej..

Det funkar inte. Även om denna bok rent språkligt är bättre än hans övriga (märkligt vore det väl annars) så håller inte denna översvulstiga story ihop.