Ikigai : den japanska livskonsten till ett lång
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Francesc Miralles (författare), Hector Garcia (författare), Benjamin Hagberg (berättare)

Ikigai : den japanska livskonsten till ett långt och lyckligt liv ljudbok

149 kr
(0)
Det som gör livet värt att leva, som får dig att gå upp på morgonen, är ditt ikigai. Det begreppet och hur man uppnår det står i centrum i den här internationella succéboken. Författarna har rest till Ogimi, den by på japanska Okinawa som har flest hundraåringar i världen, och studerat deras livsstil. De har närmat sig den från olika håll; tittat på kost, motion, yrkesutövning och relationer. Men i centrum för allt står ikigai: det du älskar, är bra på, tjänar dina pengar på och som världen b...
Ljudbok 149 kr
Författare Francesc Miralles (författare), Hector Garcia (författare), Niklas Lindblad (annat), Elisabeth Helms (översättare), Benjamin Hagberg (berättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 28 November 2019
Längd 3:36
Genrer Familj & Hälsa, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113102863
Det som gör livet värt att leva, som får dig att gå upp på morgonen, är ditt ikigai. Det begreppet och hur man uppnår det står i centrum i den här internationella succéboken. Författarna har rest till Ogimi, den by på japanska Okinawa som har flest hundraåringar i världen, och studerat deras livsstil. De har närmat sig den från olika håll; tittat på kost, motion, yrkesutövning och relationer. Men i centrum för allt står ikigai: det du älskar, är bra på, tjänar dina pengar på och som världen behöver. Där ens passion, profession och mission möts. De åtta kapitlen går steg för steg igenom varför människorna på Okinawa lyckas bli så gamla, hur de lyckas vara så lyckliga upp i hög ålder - och hur de två hänger ihop. Det handlar om mat, om spänstighet, att de håller sig i rörelse och aldrig pensioneras, om grupptillhörighet och solidaritet. Det handlar om ikigai.