Identitet okänd (ljudbok) av Giles Blunt
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Giles Blunt (författare), Henrik Norman (berättare)

Identitet okänd (Cardinal-serien #3) ljudbok

99 kr
(0)
De kallar henne Red eftersom hon inte minns sitt namn. Den unga rödhåriga tjejen har förlorat minnet efter att hon blivit skjuten och det finns inga verkliga ledtrådar till vad som har hänt henne eller vem hon är. Det makabra fyndet av ett torterat och skändat lik i en grotta där allting pekar på ritualmord får kriminalinspektörerna John Cardinal och Lise Delorme att misstänka att Red sitter inne med avgörande information i jakten på en mördare. Fallet kan snart kopplas till en uppgörelse ino...
Ljudbok 99 kr E-Bok 99 kr
Författare Giles Blunt (författare), Lars Rambe (översättare), Sandra Gustafsson (översättare), Henrik Norman (berättare)
Förlag Hoi Audio
Utgiven 15 November 2020
Längd 12:40
Genrer Deckare
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175577425
De kallar henne Red eftersom hon inte minns sitt namn. Den unga rödhåriga tjejen har förlorat minnet efter att hon blivit skjuten och det finns inga verkliga ledtrådar till vad som har hänt henne eller vem hon är. Det makabra fyndet av ett torterat och skändat lik i en grotta där allting pekar på ritualmord får kriminalinspektörerna John Cardinal och Lise Delorme att misstänka att Red sitter inne med avgörande information i jakten på en mördare. Fallet kan snart kopplas till en uppgörelse inom knarkhandeln i norra Ontario, men vem är egentligen den mystiske Red Bear och är det sant att han får makt genom att åkalla de dödas andar?