I vikens mörker (ljudbok) av Cecilia Andersson
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Cecilia Andersson (författare), Anna Thiam (berättare)

I vikens mörker ljudbok

Pris 105 kr
(0)
Anna är 53 år och har nyligen blivit änka. Hennes två älskade barn har flyttat hemifrån, så Anna bestämmer sig för att ge sig själv en chans till en nystart. Och vilket ställe passar bättre än sommarstugan i småländska Västervik. Här i Gamlebyvikens trygga hamn kan hon ge sig själv tid att läka, och kanske kan flytten leda till spännande nya möjligheter? När den 18 år yngre Conny börjar visa intresse känner hon sig smickrad, det var länge sen någon åtrådde henne på detta sättet. Men allteft...
Ljudbok 105 kr Pris E-Bok 109 kr Pris
Författare Cecilia Andersson (författare), Anna Thiam (berättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 27 April 2022
Längd 8:06
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788728304761

Bokons kunder har även köpt

Anna är 53 år och har nyligen blivit änka. Hennes två älskade barn har flyttat hemifrån, så Anna bestämmer sig för att ge sig själv en chans till en nystart. Och vilket ställe passar bättre än sommarstugan i småländska Västervik. Här i Gamlebyvikens trygga hamn kan hon ge sig själv tid att läka, och kanske kan flytten leda till spännande nya möjligheter? När den 18 år yngre Conny börjar visa intresse känner hon sig smickrad, det var länge sen någon åtrådde henne på detta sättet. Men allteftersom tiden går så ökar tvivlen. Inte vara på grund av åldersskillnaden utan även något annat, något hon inte kan sätta fingret på. När höstmörkret börjar rulla in över viken så stiger obehaget mer och mer. Är det något – eller någon – som döljer sig där ute? Cecilia Andersson har tidigare haft en yrkeskarriär som redovisningskonsult, med utmaningar, ord och gamla racingbilar som intressen. Sedan några år tillbaka har hon valt att sadla om och satsa på det skrivna ordet. Boken 'I vikens mörker' är hennes debut.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Miljöskildringarna är så verklighetstrogna så jag upplevde att samtidigt som jag läste så såg jag en film i mitt inre. Kunde inte slita mig från boken så det blev sträckläsning. Den är lättläst med korta kapitel och spänningen stegrar sig igenom hela boken!