I väntan på Doggo (ljudbok) av Mark B. Mills
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Mark B. Mills (författare), Mattias Linderoth (berättare)

I väntan på Doggo ljudbok

49 kr
(0)
Dan är ingen mes, men han är å andra sidan inte särskilt cool heller. Han gillar att köra långsamt, spela sudoku på sin Iphone, och göra sin egen grej. Han har varit tillsammans med Clara i fyra år och har varit nöjd med det. Men nu har hon stuckit, och efter sig lämnade hon bara ett långt brev fyllt med anklagelser samt en liten, vit, nästan hårlös hund: Doggo. På jobbet har kollegan och radarpartnern Tjocke Trev brutit ihop, och nu står Dan där - ensam både i karriären och i kärleken. Ha...
49 kr
49 kr
Författare Ann Margret Forsström (översättare), Mattias Linderoth (berättare), Lena Olsson (översättare), Mark B. Mills (författare)
Förlag Bokfabriken
Utgiven 4 Juni 2015
Längd 5:44
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176290903
Dan är ingen mes, men han är å andra sidan inte särskilt cool heller. Han gillar att köra långsamt, spela sudoku på sin Iphone, och göra sin egen grej. Han har varit tillsammans med Clara i fyra år och har varit nöjd med det. Men nu har hon stuckit, och efter sig lämnade hon bara ett långt brev fyllt med anklagelser samt en liten, vit, nästan hårlös hund: Doggo. På jobbet har kollegan och radarpartnern Tjocke Trev brutit ihop, och nu står Dan där - ensam både i karriären och i kärleken. Han är bara en motvillig hundägare. Nu borde han fixa ett nytt hem till Doggo snabbt, men först måste han till kontoret för att lösa en annan grej. När Dan försöker få sitt liv i ordning, blir Doggo mer än en vanlig fyrbent vän... han blir en stor källa till inspiration.