I muntra damers sällskap (ljudbok) av Alexander
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Alexander McCall Smith (författare), Alexander McCall (författare), Katarina Ewerlöf (berättare)

I muntra damers sällskap (Damernas detektivbyrå #6) ljudbok

Pris 115 kr
(0)
Mma Ramotswe har mer att göra än vanligt på Damernas detektivbyrå. Hon konfronteras med en inkräktare i sitt eget hem och blir förbryllad över en pumpa som mystiskt dyker upp på hennes trappa. Hennes man, mr J.L.B. Matekoni, har också fullt upp: En av lärlingarna bestämmer sig för att rymma med en äldre, rik kvinna, Mma Ramotswes bil blir stulen och huset Matekoni hyr ut visar sig vara en illegal bar. Då behövs det en detektiv som kan ordna upp saker och ting. Men Mma Ramotswe, som vanligtvis...
Ljudbok 115 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Alexander McCall Smith (författare), Katarina Ewerlöf (berättare), Peder Carlsson (översättare), Alexander McCall (författare), Hannah Firmin (illustratör)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 4 November 2009
Längd 7:14
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 6
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173484091
Mma Ramotswe har mer att göra än vanligt på Damernas detektivbyrå. Hon konfronteras med en inkräktare i sitt eget hem och blir förbryllad över en pumpa som mystiskt dyker upp på hennes trappa. Hennes man, mr J.L.B. Matekoni, har också fullt upp: En av lärlingarna bestämmer sig för att rymma med en äldre, rik kvinna, Mma Ramotswes bil blir stulen och huset Matekoni hyr ut visar sig vara en illegal bar. Då behövs det en detektiv som kan ordna upp saker och ting. Men Mma Ramotswe, som vanligtvis alltid är beredd att hjälpa till, har sina egna problem. Någon från hennes förflutna har dykt upp och hotat att avslöja en hemlighet... Alexander McCall Smith varma och inkännande berättelser är oerhört populära i hela världen och i Sverige har över 600 000 böcker sålts. Damernas detektivbyrå planeras som TV-serie och från och med mars 2007 anordnas resor till Mma Ramotswes Botswana.