I huvudet på din katt (ljudbok) av Susanne Hell
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Susanne Hellman Holmström (författare), Sarah J Hellman (författare), Mats Eklund (berättare)

I huvudet på din katt ljudbok

Pris 49 kr
(0)
Det finns inget bättre än en lycklig och glad katt. Och nästan inget värre än en olycklig. Ibland krockar våra arters kulturer och vi missförstår våra älsklingars behov och vilja. Kattens kreativitet är utan motstycke när frustrationen eller ogillandet slår till, så det gäller att försöka tyda rätt. I huvudet på din katt är sprängfylld med fakta, tips och kuriosa. Här lär du dig läsa av kattens kroppsspråk och får tips om hur du undviker kattproblem och löser redan existerande. Varför vägr...
Ljudbok 49 kr Pris E-Bok 49 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Mats Eklund (berättare), Susanne Hellman Holmström (författare), Sarah J Hellman (författare)
Förlag Bokfabriken
Utgiven 9 November 2015
Längd 5:02
Genrer Sport, Fritid & Hobby, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176291153
Det finns inget bättre än en lycklig och glad katt. Och nästan inget värre än en olycklig. Ibland krockar våra arters kulturer och vi missförstår våra älsklingars behov och vilja. Kattens kreativitet är utan motstycke när frustrationen eller ogillandet slår till, så det gäller att försöka tyda rätt. I huvudet på din katt är sprängfylld med fakta, tips och kuriosa. Här lär du dig läsa av kattens kroppsspråk och får tips om hur du undviker kattproblem och löser redan existerande. Varför vägrar katten äta, varför går den inte på lådan utan föredrar din säng, och varför blir dina katter inte vänner? Boken passar alla både dig som är nybliven kattentusiast, och dig som har haft katt i hela ditt liv. Man blir aldrig fullärd! Har du koll på om din katt är höger- eller vänstersvansad förresten? Susanne Hellman Holmström är bl.a. känd från Gokväll i Svt och för sin medverkan i ett flertal veckotidningar. Hon driver även den populära sajten kattproblem.se. I huvudet på din katt är hennes och dottern Sarah J. Hellmans tredje faktabok om katter och deras beteenden. Uppläst av Mats Eklund, med förord uppläst av Susanne Hellman Holmström.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Usel som e-bok!

"Pappers"-boken är en riktig höjdare för oss med katt, men som e-bok är den riktigt undermålig; full med felstavningar och slarvfel. Köp pappersversionen istället är mitt tips.