I en skog av sumak (ljudbok) av Klas Östergren,
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Klas Östergren (författare), Johan Petterson (författare), Klas Östergren (berättare)

I en skog av sumak ljudbok

Pris 129 kr
(0)
Den här nye heter Dan Schoultze, och anländer en dag vilken som helst till en Stockholmsskola med dåligt rykte och tusen elever inskrivna. Det är krig i Vietnam och vid huvudingången har någon klottrat »Allt nu!« Romanens jag Kenneth Jansson blir vän med den märklige Dan och hans syster, som bor tillsammans i ett stort hus som gränsar till en skog av träd som Kenneth aldrig sett förut. Sumak, med blad som ser ut som marijuana. Som visar sig växa i skuggan av sumakens blad. Några vuxna syns in...
Ljudbok 129 kr Pris E-Bok 129 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Klas Östergren (författare), Klas Östergren (berättare), Johan Petterson (annat), Johan Petterson (författare)
Förlag Natur & Kultur
Utgiven 3 Oktober 2017
Längd 9:34
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789127155237
Den här nye heter Dan Schoultze, och anländer en dag vilken som helst till en Stockholmsskola med dåligt rykte och tusen elever inskrivna. Det är krig i Vietnam och vid huvudingången har någon klottrat »Allt nu!« Romanens jag Kenneth Jansson blir vän med den märklige Dan och hans syster, som bor tillsammans i ett stort hus som gränsar till en skog av träd som Kenneth aldrig sett förut. Sumak, med blad som ser ut som marijuana. Som visar sig växa i skuggan av sumakens blad. Några vuxna syns inte till. Inne i skogen finns en hydda, och när det blir sommarlov ligger de där alla tre, insvepta i grönska och rök. En idyll, men den är bräcklig, omvärlden ska göra sig plågsamt påmind. Det krig som pågår i en annan världsdel drabbar alla, direkt eller indirekt. Ungdomarna i den lilla sumakskogen måste ta ställning, begå ett val som får ödesdigra konsekvenser. Klas Östergren är en av Sveriges främsta författare och översättare. Hans senaste roman ”Twist” kom på Natur & Kultur 2014, och 2015 kom en stor volym med hans kortprosa med titeln ”Samlade noveller”. Hans översättningar av Henrik Ibsens samtidsdramer kom ut i serien ”Levande litteratur” i två band samma år.