I en förvandlad stad (ljudbok) av Per Anders Fo
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Per Anders Fogelström (författare), Helge Skoog (berättare)

I en förvandlad stad (Stadserien #4) ljudbok

Pris 109 kr
(0)
Vi befinner oss nu i Stockholm under åren 1925-1945, tjugo år som rymmer en väldig förvandling i staden och dess människors liv. Andra världskriget får återverkningar även i Sverige. Allt fler bilar rullar på Stockholms gator, lägenheterna utrustas med dusch och toalett. Den okuvliga Emelie, som nu arbetar i affär, är familjens fasta punkt, men runt omkring henne går släktingarna sina egna vägar. Den borgerliga grenen av familjen kan njuta frukterna av stadens utveckling. Arbetarna märker ock...
Ljudbok 109 kr Pris E-Bok 89 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Helge Skoog (berättare), Per Anders Fogelström (författare), Ilse-Mari Berglin (annat), Marina Mattsson (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 4 Juli 2014
Längd 11:08
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Serie Stadserien
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173489461
Vi befinner oss nu i Stockholm under åren 1925-1945, tjugo år som rymmer en väldig förvandling i staden och dess människors liv. Andra världskriget får återverkningar även i Sverige. Allt fler bilar rullar på Stockholms gator, lägenheterna utrustas med dusch och toalett. Den okuvliga Emelie, som nu arbetar i affär, är familjens fasta punkt, men runt omkring henne går släktingarna sina egna vägar. Den borgerliga grenen av familjen kan njuta frukterna av stadens utveckling. Arbetarna märker också den nya tiden med växande arbetslöshet men de tar också del av de nya möjligheterna i det begynnande folkhemmets större trygghet. Nu kommer den fjärde mycket efterlängtade den i Fogelströms stadserie och det är Helge Skoog som läser.