I eldens mitt (ljudbok) av Lisa Westerlund
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lisa Westerlund (författare), Viktor Åkerblom (berättare)

I eldens mitt (Världen brinner #4) ljudbok

79 kr
(0)
Avslutande delen om Leahs och Eriks kamp mot miljöförstöringen! Bästa vännerna Leah och Erik har varsitt kristallhalsband. När kristallerna en dag börjar lysa, får de veta att de är magiska, och efter det blir inget sig likt … Tillsammans med elementens väktare – Salam (jord), Chiara (vatten), Idis (eld) och Sera (luft) – är de i fyra böcker med om halsbrytande äventyr fulla av spänning och magi. Allt för att rädda vår planet! Leah och Erik vaknar upp med magiska krafter som är långt star...
Ljudbok 79 kr E-Bok 55 kr
Författare Lisa Westerlund (författare), Viktor Åkerblom (berättare), Mattias Andersson (annat), Mattias Andersson (illustratör)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 1 Juli 2021
Längd 3:57
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179770112
Avslutande delen om Leahs och Eriks kamp mot miljöförstöringen! Bästa vännerna Leah och Erik har varsitt kristallhalsband. När kristallerna en dag börjar lysa, får de veta att de är magiska, och efter det blir inget sig likt … Tillsammans med elementens väktare – Salam (jord), Chiara (vatten), Idis (eld) och Sera (luft) – är de i fyra böcker med om halsbrytande äventyr fulla av spänning och magi. Allt för att rädda vår planet! Leah och Erik vaknar upp med magiska krafter som är långt starkare än de vågat drömma om. Och de nya krafterna behövs, för elementet eld har spårat ur totalt på grund av den globala uppvärmningen – polarisarna smälter, skogar står i brand och oväder härjar. Erik och Leah behöver lära sig att kontrollera sina nya krafter, och det fort, för annars riskerar allt liv på planeten att dö. Steg ett är att försöka hitta en nyckel, en nyckel som inte finns … Lyssna också på de tidigare delarna i Världen brinner-serien: ”Den osynliga fienden”, ”På djupt vatten” och ”Jakten på det vilda”.