I djurens spår (ljudbok) av Carina Solöga Högma
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Carina Solöga Högman (författare), Carina Solöga Högman (berättare)

I djurens spår (Den vilda magin #1) ljudbok

Pris 89 kr
(0)
I Djurens spår är en guidad resa till trummor av Carina Solöga Högman, författare till böckerna Djurens språk, Växternas språk, Kärlekens språk m.fl.   Bege dig in i skogen, guidad av Solögas röst och möt de djur som vägleder dig. Slå upp de djur du möter i Solögas bok – Djurens språk och du får konkret vägledning direkt. Djurens språk finns både som vanlig bok och som e-bok att ha i mobilen. Denna ljudbok/resa är den första i en serie av Carina Solöga Högman som heter - Den vilda Magin ...
Ljudbok 89 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Carina Solöga Högman (författare), Carina Solöga Högman (berättare), Carina Solöga Högman (annat), Carina Solöga Högman (annat), John Andreasson (annat), Jie Zelf (annat), Jonas Engberg (annat)
Utgiven 2 Maj 2019
Längd 0:17
Genrer Filosofi Och Religion, Fackböcker
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789197472623
I Djurens spår är en guidad resa till trummor av Carina Solöga Högman, författare till böckerna Djurens språk, Växternas språk, Kärlekens språk m.fl.   Bege dig in i skogen, guidad av Solögas röst och möt de djur som vägleder dig. Slå upp de djur du möter i Solögas bok – Djurens språk och du får konkret vägledning direkt. Djurens språk finns både som vanlig bok och som e-bok att ha i mobilen. Denna ljudbok/resa är den första i en serie av Carina Solöga Högman som heter - Den vilda Magin – ljudbok/resa med Solöga - och är utgiven av Mitten av Världen Förlag.