I det förflutnas grepp (ljudbok) av Julie Parso
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Julie Parsons (författare), Katarina Ewerlöf (berättare)

I det förflutnas grepp (Mary, Mary #2) ljudbok

139 kr
(0)
Det har passerat tio år sedan den unga Mary hittades brutalt mördad, men det går inte en dag utan att hennes mamma Margaret tänker på det. För att konfrontera sina demoner återvänder hon till Dublin, där hon återser den nu pensionerade polisen Michael McLoughlin som ansvarade för utredningen. Via Michael får Margaret kontakt med en kvinna vars dotter nyligen hittats drunknad. Polisen ser det som en olycka eller självmord, medan modern är övertygad om att det rör sig om ett mord. Kan det till...
139 kr
95 kr
Författare Julie Parsons (författare), Anders Timrén (annat), Melinda Hoelstad (översättare), Katarina Ewerlöf (berättare)
Utgiven 22 Oktober 2020
Längd 12:19
Genrer Deckare
Serie Mary, Mary
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178296750
Det har passerat tio år sedan den unga Mary hittades brutalt mördad, men det går inte en dag utan att hennes mamma Margaret tänker på det. För att konfrontera sina demoner återvänder hon till Dublin, där hon återser den nu pensionerade polisen Michael McLoughlin som ansvarade för utredningen. Via Michael får Margaret kontakt med en kvinna vars dotter nyligen hittats drunknad. Polisen ser det som en olycka eller självmord, medan modern är övertygad om att det rör sig om ett mord. Kan det till och med ha något att göra med det som hände med Mary? "I det förflutnas grepp" är en fristående fortsättning på Julie Parsons hyllade debut "Mary, Mary". En stark spänningsroman om kärlek, hämnd och försoning.