HW & Akkila, Sugardaddy (ljudbok) av Ramona Fra
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Ramona Fransson (författare), Magnus Roosmann (berättare), Stefan Sauk (berättare), Magnus Roosman (berättare)

HW & Akkila, Sugardaddy (HW & Akkila, Sugardaddy #1) ljudbok

Pris 95 kr
(0)
Hassim Wiklund är 35 år, singel, poliskommissarie och spaningschef. När han sitter och tar sig en kopp kaffe på Villa Belparc i Slottsskogen i Göteborg ringer telefonen. En naken kvinnas kropp har hittats invirad i en presenning i Svaleboskogen. Det här mordet följs av fler och Hassim och hans kolleger försöker få klarhet i vem som begått morden och vad motivet kan vara. Varje gång Hassim utreder ett mord påminns han om broderns våldsamma död. Ulrik misshandlades så svårt att han avled av ska...
Ljudbok 95 kr Pris E-Bok 75 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Ramona Fransson (författare), Mia Raunegger (annat), Magnus Roosmann (berättare), Stefan Sauk (berättare), Magnus Roosman (berättare)
Förlag Anomar Förlag
Utgiven 31 Maj 2019
Längd 9:59
Genrer Deckare
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789187779770
Hassim Wiklund är 35 år, singel, poliskommissarie och spaningschef. När han sitter och tar sig en kopp kaffe på Villa Belparc i Slottsskogen i Göteborg ringer telefonen. En naken kvinnas kropp har hittats invirad i en presenning i Svaleboskogen. Det här mordet följs av fler och Hassim och hans kolleger försöker få klarhet i vem som begått morden och vad motivet kan vara. Varje gång Hassim utreder ett mord påminns han om broderns våldsamma död. Ulrik misshandlades så svårt att han avled av skadorna. Detta dåd fick Hassim att ändra yrkesval från pilot till polis, och någonstans i hans inre när han en önskan att hitta Ulriks mördare. Samtidigt fyller Hassim 35 år och får en schäfervalp i present av föräldrarna som med detta hoppas att han ska tvingas ut och träffa nya vänner. Inte bara umgås med vännen och kollegan Patrik Johansson tillika poliskommissarie. Helst vill de se en kvinna i sin sons liv. Detta är den första fristående delen i Ramona Franssons nya verklighetsbaserade fristående deckarserie med Hassim Wiklund i huvudrollen. Deckaren utspelar sig i Göteborg och i Bohuslän. Tidigare har Ramona skrivit elva böcker i serien med spaningschef Greger Thulin.