Huset del 4 (ljudbok) av James Patterson, David
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
James Patterson (författare), David Ellis (författare), Anna Godenius (berättare)

Huset del 4 (Huset #4) ljudbok

Pris 59 kr
(0)
Jenna Murphy är en hård polis från New York, men när hon blir indragen i ett brutalt mord i Hamptons måste hon plötsligt konfrontera sitt förflutna. En process som visar sig vara mycket svårare än vad hon från början trott. Fallet håller på att ta knäcken på Murphy, och för att slappna av åker hon på en dejt. Men snart kommer saker fram som gör henne både förtvivlad och arg. En skolskjutning från hennes ungdom visar sig ha orsakats av en närstående, och hennes demoner visar sig snart ha tydli...
Ljudbok 59 kr Pris E-Bok 39 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare James Patterson (författare), David Ellis (författare), Anna Godenius (berättare), Kristin Ahnlund (översättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 27 Juni 2019
Längd 1:29
Genrer Romaner, Deckare, Skönlitteratur
Serie Huset
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788726240788
Jenna Murphy är en hård polis från New York, men när hon blir indragen i ett brutalt mord i Hamptons måste hon plötsligt konfrontera sitt förflutna. En process som visar sig vara mycket svårare än vad hon från början trott. Fallet håller på att ta knäcken på Murphy, och för att slappna av åker hon på en dejt. Men snart kommer saker fram som gör henne både förtvivlad och arg. En skolskjutning från hennes ungdom visar sig ha orsakats av en närstående, och hennes demoner visar sig snart ha tydlig orsaker i ett övergrepp. Och allt finner slutligen sitt svar, i det gamla spöklika Murder House ... James Petterson är världens bäst säljande författare just nu. Han är känd för sina komplexa intriger och halsbrytande spänningsscener.