Huset del 3 (ljudbok) av James Patterson, David
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
James Patterson (författare), David Ellis (författare), Anna Godenius (berättare)

Huset del 3 (Huset #3) ljudbok

Pris 95 kr
(0)
Jenna Murphy är en tuff polis från New York, men när hon i samband med ett uppmärksammat dubbelmord på en affärsman från Hollywood och hans älskarinna återvänder till Hamptons kan hon inte värja sig mot sitt trassliga förflutna. Inte nog med det så skedde mordet i huset där hennes farbror en gång miste livet. Jenna kommer närmare och närmare lösningen på fallet. Hon känner det på sig, för någonstans därute i skuggorna har en osynlig men ack så närvarande kraft börjat röra på sig. Någonstans b...
Ljudbok 95 kr Pris E-Bok 45 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare James Patterson (författare), David Ellis (författare), Anna Godenius (berättare), Kristin Ahnlund (översättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 27 Juni 2019
Längd 2:02
Genrer Romaner, Deckare, Skönlitteratur
Serie Huset
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788726240771
Jenna Murphy är en tuff polis från New York, men när hon i samband med ett uppmärksammat dubbelmord på en affärsman från Hollywood och hans älskarinna återvänder till Hamptons kan hon inte värja sig mot sitt trassliga förflutna. Inte nog med det så skedde mordet i huset där hennes farbror en gång miste livet. Jenna kommer närmare och närmare lösningen på fallet. Hon känner det på sig, för någonstans därute i skuggorna har en osynlig men ack så närvarande kraft börjat röra på sig. Någonstans begriper hon att mordet på hennes farbror är kopplat till det som nu håller på att hända, men hur? Och för att komma vidare i fallet måste hon slutligen möta sitt förgångna. Hon måste gå in i Huset, något hon drömt mardrömmar om hela sitt liv ... James Petterson är världens bäst säljande författare just nu. Han är känd för sina komplexa intriger och halsbrytande spänningsscener.