Hur grymt som helst / arabiska (ljudbok) av Lei
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Leif Jacobsen (författare), Tareq Shaqra (berättare)

Hur grymt som helst / arabiska (BMX Gripen #1) ljudbok

Pris 215 kr
(0)
BMX, fart och drömmar! Både Fille och Sacke drog åt bromsarna. Samtidigt lutade de cyklarna åt höger. Sedan gjorde de varsin stor sladd på vägen, så att sten och grus sprutade över häcken. – Yes! vrålade Fille. – Hur grymt som helst! skrek Sacke. Sacke och Fille brinner för BMX-cykling. Helst av allt vill de cykla på en riktig bana, och tävla i en riktig klubb. Nu har de fått ett eget jordtag att cykla i. Men där får de inte vara ensamma länge. Vilka är de andra? Och vem får bestämma över...
Ljudbok 215 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Leif Jacobsen (författare), Anders Backlund (illustratör), Jihad Rahmoon (översättare), Tareq Shaqra (berättare)
Utgiven 14 Augusti 2018
Längd 1:24
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie BMX Gripen
Del i serie 1
Språk Arabic
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175436265
BMX, fart och drömmar! Både Fille och Sacke drog åt bromsarna. Samtidigt lutade de cyklarna åt höger. Sedan gjorde de varsin stor sladd på vägen, så att sten och grus sprutade över häcken. – Yes! vrålade Fille. – Hur grymt som helst! skrek Sacke. Sacke och Fille brinner för BMX-cykling. Helst av allt vill de cykla på en riktig bana, och tävla i en riktig klubb. Nu har de fått ett eget jordtag att cykla i. Men där får de inte vara ensamma länge. Vilka är de andra? Och vem får bestämma över banan? Första delen i den nya fartfyllda serien BMX Gripen. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.