Hundra år av ensamhet (ljudbok) av Gabriel Garc
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Gabriel García Márquez (författare), Magnus Roosmann (berättare)

Hundra år av ensamhet ljudbok

89 kr
(0)
Hundra år av ensamhet är historien om sju generationer i familjen Buendía, deras drömmar, strävanden och olyckor i den lilla colombianska byn Macondo. Den by och den släkt som i begynnelsen grundas av José Arcadio Buendía går båda sitt oundvikliga slut till mötes i en oförliknelig roman som blivit en klassiker. Hundra år av ensamhet är ett av de mest betydande verken inom den latinamerikanska magiska realismen, och har översatts till fler än 30 språk. På svenska utkom den för första gången 19...
89 kr
79 kr
Författare Gabriel García Márquez (författare), Lina Wolff (översättare), Magnus Roosmann (berättare), Kerstin Hanson (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 27 April 2020
Längd 18:16
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178275748
Hundra år av ensamhet är historien om sju generationer i familjen Buendía, deras drömmar, strävanden och olyckor i den lilla colombianska byn Macondo. Den by och den släkt som i begynnelsen grundas av José Arcadio Buendía går båda sitt oundvikliga slut till mötes i en oförliknelig roman som blivit en klassiker. Hundra år av ensamhet är ett av de mest betydande verken inom den latinamerikanska magiska realismen, och har översatts till fler än 30 språk. På svenska utkom den för första gången 1970, och återutges nu i en nyöversättning av Lina Wolff.