Hunden som sprang mot en stjärna (ljudbok) av H
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Henning Mankell (författare), Johan Svensson (berättare)

Hunden som sprang mot en stjärna (Joel #1) ljudbok

Pris 79 kr
(0)
Joel är elva år och bor med sin pappa Samuel som är skogshuggare i ett litet norrländskt samhälle. Det finns några saker som Joel tycker är konstiga i livet: att inte veta varför och att inte kunna göra något åt det. Samuel var en gång en sjöman som reste på haven. Och en gång i tiden bodde Joels mamma fortfarande med dem. Samuel övergav havet. Och mamma övergav Samuel och Joel. En kväll när Joel tittar ut genom fönstret upptäcker han en ensam hund. Varför springer den där ensam i vinternat...
Ljudbok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Henning Mankell (författare), Johan Svensson (berättare), Niklas Lindblad (annat), Cecilia Heikkilä (illustratör)
Utgiven 13 Juli 2017
Längd 4:21
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie Joel
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175237855
Joel är elva år och bor med sin pappa Samuel som är skogshuggare i ett litet norrländskt samhälle. Det finns några saker som Joel tycker är konstiga i livet: att inte veta varför och att inte kunna göra något åt det. Samuel var en gång en sjöman som reste på haven. Och en gång i tiden bodde Joels mamma fortfarande med dem. Samuel övergav havet. Och mamma övergav Samuel och Joel. En kväll när Joel tittar ut genom fönstret upptäcker han en ensam hund. Varför springer den där ensam i vinternatten? Han börjar smyga ut på nätterna för att försöka hitta hunden.   Böckerna om Joel har belönats med Nils Holgerssonpriset samt Deutsche Jugendliteraturpris och översatts till 28 språk.