Huddinge-Hanna och julen - första advent (ljudb
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Tomas Lagermand Lundme (författare), Lisa Carlehed (berättare)

Huddinge-Hanna och julen - första advent (Huddinge-Hanna och julen #1) ljudbok

Pris 45 kr
(0)
'Är det jul?' frågar Huddinge-Hanna förväntansfullt sin pappa redan första december. Så fortsätter Huddinge-Hanna att varje morgon fråga om det nu äntligen är jul. Det känns olidligt att vänta så här länge på att den ska vara här! För att göra det lite lättare att vänta börjar därför Hanna, mamma och pappa (och de två pudlarna Daniel och Carl förstås) att hitta på roliga saker att göra under tiden. Plötsligt känns väntan inte längre lika lång! Tomas Lagermand Lundme, kommer från Köpenhamn...
Ljudbok 45 kr Pris E-Bok 45 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Tomas Lagermand Lundme (författare), Lisa Carlehed (berättare), Elin Pirttimaa Rosén (översättare), Elin Rosén (översättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 28 November 2019
Längd 0:45
Genrer 3-6 År, 6-9 År, Barnböcker
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788726368390
'Är det jul?' frågar Huddinge-Hanna förväntansfullt sin pappa redan första december. Så fortsätter Huddinge-Hanna att varje morgon fråga om det nu äntligen är jul. Det känns olidligt att vänta så här länge på att den ska vara här! För att göra det lite lättare att vänta börjar därför Hanna, mamma och pappa (och de två pudlarna Daniel och Carl förstås) att hitta på roliga saker att göra under tiden. Plötsligt känns väntan inte längre lika lång! Tomas Lagermand Lundme, kommer från Köpenhamn i Danmark och är utbildad dramatiker. Han har så jobbat med teater och underhållning samt skrivit flera böcker för barn och ungdomar. Tomas Lundme är också konstnär och sitter med i Danmarks Konstakademi. Huddinge-Hanna bor tillsammans med sin mamma, pappa och familjens två pudlar. Hanna har livlig fantasi och med hjälp av den blir vardagen knappast tråkig! Huddinge-Hanna böckerna passar perfekt för högläsning för de allra minsta.