Hon hette Esmeralda (ljudbok) av Minna Tunberge
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Minna Tunberger (författare), Melinda Jacobs (författare), Philomène Grandin (berättare)

Hon hette Esmeralda ljudbok

114 kr
(0)
Familjehemsmamman Melindas egna ord om kampen för barnen. Lilla Hjärtat är fallet som slutade i en tragedi och som berörde hela Sverige. Treåriga Esmeralda sveks av myndigheterna och tvingades lämna det familjehem som hon hade vuxit upp i sedan sju veckors ålder. Här får vi med familjehemsmamman Melinda Jacobs egna ord veta vad som egentligen hände. Vi får komma nära Esmeralda, vars öde har kommit att påverka så många. Vi lär även känna Melinda på djupet och får veta varifrån hennes driv...
Ljudbok 114 kr E-Bok 89 kr
Författare Minna Tunberger (författare), Melinda Jacobs (författare), Kerstin Hanson (annat), Philomène Grandin (berättare)
Utgiven 25 Augusti 2021
Längd 12:40
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137501901
Familjehemsmamman Melindas egna ord om kampen för barnen. Lilla Hjärtat är fallet som slutade i en tragedi och som berörde hela Sverige. Treåriga Esmeralda sveks av myndigheterna och tvingades lämna det familjehem som hon hade vuxit upp i sedan sju veckors ålder. Här får vi med familjehemsmamman Melinda Jacobs egna ord veta vad som egentligen hände. Vi får komma nära Esmeralda, vars öde har kommit att påverka så många. Vi lär även känna Melinda på djupet och får veta varifrån hennes driv att hjälpa barn kommer. Inte minst får vi följa Melinda i hennes sorg, förtvivlan och outtröttliga kamp för förändring – en kamp som leder till en lagändring där man äntligen börjar ta hänsyn till barnets bästa.