Hobbiten (ljudbok) av J. R. R. Tolkien
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
J. R. R. Tolkien (författare), Jan Waldekranz (berättare)

Hobbiten ljudbok

149 kr
(1)
Den lille hobbiten Bilbo Secker dras av trollkarlen Gandalf grå med på äventyr tillsammans med tretton dvärgar, ledda av den sturske Thorin Ekensköld. De ska röva bort en stor guldskatt som vaktas av den eldsprutande draken Smaug. På vägen stöter de på ruskiga troll och vättar, men också hjälpsamma varelser som alver, jätteörnar och den store Beorn. Bilbo träffar också den slemmige Gollum som håller till i en mörk grotta uppe i bergen. Gollum utmanar Bilbo på en tävling och blir där av med s...
149 kr
Författare J. R. R. Tolkien (författare), Erik Andersson (översättare), John Swedenmark (översättare), Jan Waldekranz (berättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 12 Oktober 2012
Längd 10:46
Genrer Science Fiction, Science Fiction & Fantasy
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113051291
Den lille hobbiten Bilbo Secker dras av trollkarlen Gandalf grå med på äventyr tillsammans med tretton dvärgar, ledda av den sturske Thorin Ekensköld. De ska röva bort en stor guldskatt som vaktas av den eldsprutande draken Smaug. På vägen stöter de på ruskiga troll och vättar, men också hjälpsamma varelser som alver, jätteörnar och den store Beorn. Bilbo träffar också den slemmige Gollum som håller till i en mörk grotta uppe i bergen. Gollum utmanar Bilbo på en tävling och blir där av med sin magiska osynlighetsring. En ring som kommer att spela en viktig roll i berättelsen. Hobbiten nyöversattes 2007 av Erik Andersson och John Swedenmark.