Hjördis (ljudbok) av Jujja Wieslander
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jujja Wieslander (författare), Jujja Wieslander (berättare)

Hjördis (Hjördis) ljudbok

Pris 79 kr
(0)
Plötsligt blåste det till runt våra huvuden. En kall flaxande vindpust. Hjälp, vad var det? skrek jag. Monkan grep hårt tag i Lenas arm. Ihhh, ett spöke! Att Solgatan 1 är det bästa stället i hela världen, det hör man nästan på namnet. Där bor Hjördis med sin syster, sina föräldrar, katterna Mick och Prick och sin farmor ibland. I tolv kapitel skildras vänskap, lek och vardag, precis så rysligt, roligt och spännande som det kan vara. Det handlar om bästisar, hemliga klubbar och kärleken till...
Ljudbok 79 kr Pris E-Bok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Jujja Wieslander (författare), Jujja Wieslander (berättare), Lotta Geffenblad (illustratör), Rebecka Neumann (annat)
Utgiven 16 November 2017
Längd 1:17
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Serie Hjördis
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129710380
Plötsligt blåste det till runt våra huvuden. En kall flaxande vindpust. Hjälp, vad var det? skrek jag. Monkan grep hårt tag i Lenas arm. Ihhh, ett spöke! Att Solgatan 1 är det bästa stället i hela världen, det hör man nästan på namnet. Där bor Hjördis med sin syster, sina föräldrar, katterna Mick och Prick och sin farmor ibland. I tolv kapitel skildras vänskap, lek och vardag, precis så rysligt, roligt och spännande som det kan vara. Det handlar om bästisar, hemliga klubbar och kärleken till en katt. Roliga lekar och mystiska sagotanter. Perfekt högläsning av Jujja Wieslander, författare till bland annat böckerna om Mamma Mu. Med bilder av Lotta Geffenblad.