Hjälp, vem är jag? Anteckningar från en terapi
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Ulf Karl Olov Nilsson (författare), Caroline af Ugglas (författare), Caroline af Ugglas (berättare), Johan Rabeus (berättare)

Hjälp, vem är jag? Anteckningar från en terapi (Hjälp, vem är jag? #1) ljudbok

Pris 39 kr
(0)
Aktuell från Stjärnorna på slottet! I tretton avsnitt får vi följa med i Caroline Af Uggla och UKON:s lika insiktsfulla som tidvis dråpliga samtal. I denna unikt iscensatta självbiografi får vi vartefter se en livshistoria växa fram. Berättelsen tar oss med på en dokumentär och ordagrann skildring av de psykoterapisessioner de bedrivit under mer än ett och ett halvt år. Caroline Af Ugglas är under samtalen obarmhärtigt öppen och beskriver naket sina depressioner, sin ångest, sin rädsla för...
Ljudbok 39 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Ulf Karl Olov Nilsson (författare), Caroline af Ugglas (författare), Caroline af Ugglas (berättare), Johan Rabeus (berättare)
Förlag Piratförlaget
Utgiven 13 Januari 2024
Längd 0:45
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789164235589
Aktuell från Stjärnorna på slottet! I tretton avsnitt får vi följa med i Caroline Af Uggla och UKON:s lika insiktsfulla som tidvis dråpliga samtal. I denna unikt iscensatta självbiografi får vi vartefter se en livshistoria växa fram. Berättelsen tar oss med på en dokumentär och ordagrann skildring av de psykoterapisessioner de bedrivit under mer än ett och ett halvt år. Caroline Af Ugglas är under samtalen obarmhärtigt öppen och beskriver naket sina depressioner, sin ångest, sin rädsla för att bli galen men berättar också utförligt om sin familjehistoria, barndom, vilda ungdomsår och kärleken till sin familj. Och om mycket, mycket mer. Boken är en djupt personlig berättelse och bekännelse från en person mitt i ett liv fullt av körsång, hästar, knasiga upptåg, lidande och lidelse.