Hjärtats innersta röst (ljudbok) av Jan-Philipp
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jan-Philipp Sendker (författare), Anna Maria Käll (berättare), Anna Maria (berättare)

Hjärtats innersta röst (Burma-serien #1) ljudbok

Pris 109 kr
(1)
Jan-Philipp Sendkers genombrottsroman Konsten att höra hjärtslag har förtrollat en hel värld. Den har talat till människors hjärtan och bara i Sverige har den sålt i 250 000 exemplar. Nu kommer den efterlängtade uppföljaren till romanen som blev årets mest sålda pocketbok 2015! Det har gått nästan tio år sedan Julia Win kom tillbaka från sin resa till Burma, landet där hennes far föddes och där hon fann en bror. Hon är framgångsrik advokat på Manhattan, men känner sig vilsen och utbränd. När...
Ljudbok 109 kr Pris E-Bok 89 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lisbet Holst (översättare), Anna Maria Käll (berättare), Jan-Philipp Sendker (författare), Anna Maria (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 9 Mars 2016
Längd 10:05
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Serie Burma-serien
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176511282
Jan-Philipp Sendkers genombrottsroman Konsten att höra hjärtslag har förtrollat en hel värld. Den har talat till människors hjärtan och bara i Sverige har den sålt i 250 000 exemplar. Nu kommer den efterlängtade uppföljaren till romanen som blev årets mest sålda pocketbok 2015! Det har gått nästan tio år sedan Julia Win kom tillbaka från sin resa till Burma, landet där hennes far föddes och där hon fann en bror. Hon är framgångsrik advokat på Manhattan, men känner sig vilsen och utbränd. När hon inne i sitt huvud börjar höra en enträgen röst som ställer de frågor hon alltid försökt undvika – Varför lever du ensam? Vad söker du i livet? – känns sammanbrottet nära. I ett försök att hitta tillbaka till sig själv och meningen med livet återvänder hon till Burma. Där får hon höra historien om en kvinna som heter Nu Nu, en historia som är full av passion och tragik och som kommer att vända upp och ner på Julias liv. Precis som Konsten att höra hjärtslag är det här en känsloladdad roman som utforskar människans innersta. En inspirerande och oförglömlig berättelse om kärlek, sorg, identitet och livets mening.