Historien om IKEA (ljudbok) av Bertil Torekull
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Bertil Torekull (författare), Författaruppläsning (berättare), Bertil Torekull (berättare), Ingvar Kamprad (berättare)

Historien om IKEA ljudbok

95 kr
(0)
Medverkar i uppläsningen: Ingvar Kamprad Vem är Ingvar Kamprad egentligen? I Historien om IKEA möter vi Ingvar Kamprad precis som han är. Öppenhjärtigt och utan att skona sig själv i känsliga ting som sprit, politik, affärer, drömmar och fadäser berättar han med egna ord hur en sjuttonårings blomfröfirma kunde växa till en global möbelgigant värd över 170 miljarder med över 110.000 anställda i försäljning, tillverkning och inköp i 44 olika länder. Här träder en känslosam superentrep...
95 kr
Författare Författaruppläsning (berättare), Bertil Torekull (författare), Bertil Torekull (berättare), Ingvar Kamprad (berättare)
Förlag Earbooks
Utgiven 5 April 2007
Längd 11:20
Genrer Biografier, Essäer, Biografier & Memoarer, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789185553631
Medverkar i uppläsningen: Ingvar Kamprad Vem är Ingvar Kamprad egentligen? I Historien om IKEA möter vi Ingvar Kamprad precis som han är. Öppenhjärtigt och utan att skona sig själv i känsliga ting som sprit, politik, affärer, drömmar och fadäser berättar han med egna ord hur en sjuttonårings blomfröfirma kunde växa till en global möbelgigant värd över 170 miljarder med över 110.000 anställda i försäljning, tillverkning och inköp i 44 olika länder. Här träder en känslosam superentreprenör fram, som över 80 år gammal vägrar att låta något stoppa honom i ansträngningarna att göra IKEA större och starkare och på köpet sprida köttbullar och annan svenskhet över världen. Över 500 miljoner kunder besöker varje år de sammanlagt cirka 240 varuhusen, ditlockade av den berömda katalogen vars upplaga bara matchas av Bibeln och vars 9.500 prylar har ett namn – bara inte »Ingvar«.