Hilda och hamsterstölden (ljudbok) av Christina
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Christina Lindström (författare), Hannah Schmitz (berättare)

Hilda och hamsterstölden (Hilda #2) ljudbok

79 kr
(0)
Hilda bor med sin mamma och sin storebror i en lägenhet. I samma hus bor hennes bästa kompisar Bella och Henning. De gör allt tillsammans och har alltid roligt. Och en dag blir det extra roligt för då får Bella en hamster. En alldeles egen hamster! Det finns dock en tråkig sak Henning är allergisk. Jag kan ta bilder på hamstern , säger Bella, men det är ju inte alls samma sak. Henning blir jätteledsen och plötsligt är de tre bästa vännerna inte så himla mycket bästisar längre. Och en dag är h...
79 kr
79 kr
Författare Christina Lindström (författare), Hannah Schmitz (berättare), Rebecka Neumann (annat), Annika Lundholm Moberg (illustratör)
Förlag B Wahlströms
Utgiven 27 September 2019
Längd 1:29
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Serie Hilda
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789132211775
Hilda bor med sin mamma och sin storebror i en lägenhet. I samma hus bor hennes bästa kompisar Bella och Henning. De gör allt tillsammans och har alltid roligt. Och en dag blir det extra roligt för då får Bella en hamster. En alldeles egen hamster! Det finns dock en tråkig sak Henning är allergisk. Jag kan ta bilder på hamstern , säger Bella, men det är ju inte alls samma sak. Henning blir jätteledsen och plötsligt är de tre bästa vännerna inte så himla mycket bästisar längre. Och en dag är hamstern borta har någon stulit den? Vem i såna fall? Hilda och hamsterstölden är en berättelse om vänskap och avundsjuka och vad som händer när någon gör något väldigt dumt.