Hey Dolly (ljudbok) av Amanda Svensson
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Amanda Svensson (författare), Gizem Erdogan (berättare)

Hey Dolly ljudbok

149 kr
(0)
Dolly har en tråkig pojkvän och vänner som är seriöst psykiskt störda. Hennes familj består förutom en exemplarisk mamma av en död pappa och två syskon, som båda är döpta efter Astrid Lindgren- figurer. Själv är hon döpt efter en silikonfylld country­diva. "Ni förstår att en relation är omöjlig", säger Dolly. Alla hennes favoritfilmer är amerikanska produktioner och det är hon mycket stolt över. Dolly associerar snabbt, driver iväg i fantasin, är elak, rolig och faktiskt ganska känslosam. Eft...
149 kr
65 kr
Författare Amanda Svensson (författare), Miroslav Sokcic (annat), Johan Hillebjörk (illustratör), Gizem Erdogan (berättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 22 Mars 2020
Längd 3:04
Genrer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113098036
Dolly har en tråkig pojkvän och vänner som är seriöst psykiskt störda. Hennes familj består förutom en exemplarisk mamma av en död pappa och två syskon, som båda är döpta efter Astrid Lindgren- figurer. Själv är hon döpt efter en silikonfylld country­diva. "Ni förstår att en relation är omöjlig", säger Dolly. Alla hennes favoritfilmer är amerikanska produktioner och det är hon mycket stolt över. Dolly associerar snabbt, driver iväg i fantasin, är elak, rolig och faktiskt ganska känslosam. Efter några timmar i hennes närhet är man sig inte riktigt lik.