Hemsöborna / Lättläst (ljudbok) av August Strin
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
August Strindberg (författare), Dodo Parikas (berättare)

Hemsöborna / Lättläst ljudbok

95 kr
(0)
Detta är en LL-bok! Dessa böcker är speciellt anpassade för läsare och lyssnare som på grund av läsovana, svårigheter med språket eller andra skäl helst inte läser eller lyssnar på vanliga böcker. Carlsson är på väg till ön Hemsö i Stockholms skärgård. Han ska bli dräng på madam Flods gård. Det är ingen ordning på gården sedan hennes man dog. Sonen Gusten bryr sig inte om jordbruket. Carlsson börjar snart styra och ställa på gården. Madam Flod är nöjd, men Gusten går där med mörka tankar.  ...
95 kr
49 kr
Författare August Strindberg (författare), Cecilia Davidsson (annat), Busk Rut Jonsson (annat), Dodo Parikas (berättare)
Förlag LL-förlaget
Utgiven 21 Mars 2013
Längd 2:12
Genrer Romaner, Annan Skönlitteratur, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789170534508
Detta är en LL-bok! Dessa böcker är speciellt anpassade för läsare och lyssnare som på grund av läsovana, svårigheter med språket eller andra skäl helst inte läser eller lyssnar på vanliga böcker. Carlsson är på väg till ön Hemsö i Stockholms skärgård. Han ska bli dräng på madam Flods gård. Det är ingen ordning på gården sedan hennes man dog. Sonen Gusten bryr sig inte om jordbruket. Carlsson börjar snart styra och ställa på gården. Madam Flod är nöjd, men Gusten går där med mörka tankar.  Hemsöborna är en av August Strindbergs mest älskade böcker. Den berättar om livet förr i tiden, om skärgårdens folk i glädje och sorg, i vardag och fest. Cecila Davidsson har nu reviderat Busk Rut Jonssons återberättelse.