Den vita fjäderns hemlighet (ljudbok) av Ewa Ch
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Ewa Christina Johansson (författare), Lo Tamborini (berättare), Camilla Bard (berättare)

Den vita fjäderns hemlighet (Hemlighet #10) ljudbok

215 kr
(0)
Ella och tvillingsystern Ida är på utflykt med klassen. De besöker en gammal herrgård. På ett bord ligger några gamla fjäderpennor. Ida lånar en, fast man inte får. Ella hinner inte stoppa sin syster och den vita fjäderpennan får liv. Den skriver meningar alldeles av sig själv… När sedan Ida försvinner måste Ella leta efter henne med hjälp av de ledtrådar hon får genom fjäderpennans skrift. Steg för steg närmar sig Ella inte bara Ida, utan också svaret på den gåta som svävat över herrgårde...
215 kr
Författare Ewa Christina Johansson (författare), Åsa Carlsson (illustratör), Lo Tamborini (berättare), Camilla Bard (berättare)
Utgiven 3 Juni 2020
Längd 1:09
Genrer 9-12 År, Barnböcker, Deckare
Serie Hemlighet
Del i serie 10
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178817436
Ella och tvillingsystern Ida är på utflykt med klassen. De besöker en gammal herrgård. På ett bord ligger några gamla fjäderpennor. Ida lånar en, fast man inte får. Ella hinner inte stoppa sin syster och den vita fjäderpennan får liv. Den skriver meningar alldeles av sig själv… När sedan Ida försvinner måste Ella leta efter henne med hjälp av de ledtrådar hon får genom fjäderpennans skrift. Steg för steg närmar sig Ella inte bara Ida, utan också svaret på den gåta som svävat över herrgården under flera hundra år… Den vita fjädern är den tionde delen i hemlighetsserien. En älskad och nervkittlande serie för alla spänningssugna läsare i mellanåldern. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.