Hemligheten (ljudbok) av Kathryn Hughes
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Kathryn Hughes (författare), Kerstin Andersson (berättare)

Hemligheten ljudbok

105 kr
(0)
Ny roman av författaren till Brevet. Mary bär på en hemlighet. För fyrtio år sedan gjorde hon ett val i livet, som för alltid kom att förändra hennes värld och fick ett avgörande inflytande på hennes allra närmaste. Beth söker förtvivlat efter ett svar. Hon har aldrig känt till sanningen om sin härkomst, men nu måste hon ta reda på allt eftersom det kan betyda liv eller död för hennes svårt sjuka son, Jake. När hon en dag hittar ett gulnat tidningsurklipp bland sin mors tillhörigheter ins...
105 kr
89 kr
Författare Kathryn Hughes (författare), Kerstin Andersson (berättare), Anna Aronsson (översättare), Emma Leonard (översättare)
Utgiven 24 Januari 2019
Längd 10:13
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188901064
Ny roman av författaren till Brevet. Mary bär på en hemlighet. För fyrtio år sedan gjorde hon ett val i livet, som för alltid kom att förändra hennes värld och fick ett avgörande inflytande på hennes allra närmaste. Beth söker förtvivlat efter ett svar. Hon har aldrig känt till sanningen om sin härkomst, men nu måste hon ta reda på allt eftersom det kan betyda liv eller död för hennes svårt sjuka son, Jake. När hon en dag hittar ett gulnat tidningsurklipp bland sin mors tillhörigheter inser hon att nyckeln till Jakes framtid finns i det förflutna. Hon måste tillbaka dit där allt började för att avslöja … hemligheten. Beths make och Jakes pappa, Michael, kämpar även han med traumatiska minnen från dramatiska händelser i sitt förflutna, händelser som kommer att spela en avgörande betydelse i familjens liv.