Hemligheten i Paris (ljudbok) av Lily Graham
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lily Graham (författare), Katharina Cohen (berättare), Katarina Keller Cohen (berättare)

Hemligheten i Paris ljudbok

Pris 109 kr
(0)
En bokhandel i Paris rymmer gränslös kärlek – och en hemlighet som kan förändra allt. Som treåring tvingas föräldralösa Valerie fly från det nazistockuperade Paris och placeras hos släktingar i London. Ingen talar om vad som hände hennes familj i Frankrike men på sin tjugoårsdag får Valerie äntligen veta att hon i själva verket har en morfar som är i livet – i Paris. Kort därefter beger sig Valerie till Paris för att söka upp sin morfar Vincent, en vresig och fåordig bokhandlare, i hopp ...
Ljudbok 109 kr Pris E-Bok 109 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lily Graham (författare), Katharina Cohen (berättare), Sofi Rydell (översättare), Katarina Keller Cohen (berättare)
Utgiven 28 Augusti 2021
Längd 5:58
Genrer Historia & Arkeologi, Romaner, Fackböcker, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789189450080
En bokhandel i Paris rymmer gränslös kärlek – och en hemlighet som kan förändra allt. Som treåring tvingas föräldralösa Valerie fly från det nazistockuperade Paris och placeras hos släktingar i London. Ingen talar om vad som hände hennes familj i Frankrike men på sin tjugoårsdag får Valerie äntligen veta att hon i själva verket har en morfar som är i livet – i Paris. Kort därefter beger sig Valerie till Paris för att söka upp sin morfar Vincent, en vresig och fåordig bokhandlare, i hopp om att få veta mer om sin mor. I Vincents bokhandel växer en varm vänskap fram mellan Valerie och hennes morfar men kan den överleva den grymma sanningen som Vincent är fast besluten att hålla från sitt barnbarn?