Hellre död än levande (ljudbok) av Lee Child, A
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lee Child (författare), Andrew Child (författare), Magnus Roosmann (berättare)

Hellre död än levande (Jack Reacher #26) ljudbok

Pris 165 kr
(4)
Jack Reacher är tillbaka i ny bladvändarthriller, av bästsäljande författarna Lee och Andrew Child. Reacher går dit han vill, när han vill. Den här morgonen promenerar han västerut, under en skoningslös ökensol i Arizona, när han stöter på någonting märkligt. En bil har krashat in i det enda trädet på flera kilometers avstånd. En kvinna ligger hopsjunken över ratten. Men hon är inte död. Inget är som det verkar. Kvinnan, Michaela Fenton, är en FBI-agent som letar efter sin tvillingbror. R...
Ljudbok 165 kr Pris E-Bok 99 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lee Child (författare), Andrew Child (författare), Magnus Roosmann (berättare), Jan Risheden (översättare), Maria Sundberg (annat)
Förlag Norstedts
Utgiven 12 Maj 2022
Längd 11:42
Genrer Deckare
Serie Jack Reacher
Del i serie 26
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113122076
Jack Reacher är tillbaka i ny bladvändarthriller, av bästsäljande författarna Lee och Andrew Child. Reacher går dit han vill, när han vill. Den här morgonen promenerar han västerut, under en skoningslös ökensol i Arizona, när han stöter på någonting märkligt. En bil har krashat in i det enda trädet på flera kilometers avstånd. En kvinna ligger hopsjunken över ratten. Men hon är inte död. Inget är som det verkar. Kvinnan, Michaela Fenton, är en FBI-agent som letar efter sin tvillingbror. Reacher är bra på att hitta folk som inte vill bli hittade, så han erbjuder sig att hjälpa till, trots att han känner att Fenton döljer något för honom. Brodern har hamnat i fel sällskap, i ett gäng med en skrämmande ledare. Reacher tar sig in till stan för att presentera sig själv för detta mystiska gäng, men det kommer bli svårt att få några svar. Flera av dem verkar hellre vilja dö än avslöja sina hemligheter. Men du är hellre död än levande om du vänder Reacher emot dig.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension