Havsboken (ljudbok) av Morten A. Strøksnes
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Morten A. Strøksnes (författare), Tomas Norström (berättare)

Havsboken ljudbok

Pris 179 kr
(0)
Två män i en gummibåt. Ett havsmonster i djupen under dem. När varje kvadratcentimeter av jordens yta går att skärskåda i närbild från satelliter finns det knappt några vita fläckar kvar på kartan för äventyrare och upptäcktsresande. Men det finns fortfarande en outforskad del av vår planet - havsdjupen. Där finns platser och levande väsen som ingen människa någonsin har sett. I de djupa haven kan vi fortfarande utforska det okända. Havsboken tar fasta på tanken om ett främmande universum. Hä...
Ljudbok 179 kr Pris E-Bok 185 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Tomas Norström (berättare), Olov Hyllienmark (översättare), Morten A. Strøksnes (författare), Sara R. Acedo (annat)
Förlag Storyside
Utgiven 10 November 2016
Längd 8:10
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176134276
Två män i en gummibåt. Ett havsmonster i djupen under dem. När varje kvadratcentimeter av jordens yta går att skärskåda i närbild från satelliter finns det knappt några vita fläckar kvar på kartan för äventyrare och upptäcktsresande. Men det finns fortfarande en outforskad del av vår planet - havsdjupen. Där finns platser och levande väsen som ingen människa någonsin har sett. I de djupa haven kan vi fortfarande utforska det okända. Havsboken tar fasta på tanken om ett främmande universum. Här får vi följa två vänner som genom fyra årstider försöker fånga en jättehaj från en bräcklig båt i en fjord utanför nordnorska Lofoten. Havsboken tar med läsaren till en plats där sydvästvinden viner genom springorna i trähusen och där natten är mörk, iskall och hänsynslös. Havsboken är både en spännande berättelse och en underhållande essä som med hjälp av historia, vetenskap, berättelser och mytologi ger oss en helt ny bild av havet.