Harry, Gunnar och presenten (ljudbok) av Sofia
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Sofia Nordin (författare), Kajsa Gordan (författare), Philomene Grandin (berättare)

Harry, Gunnar och presenten (Harry & Gunnar #1) ljudbok

Pris 79 kr
(0)
På friluftsdagen i skolan får Harry och Gunnar jordens överraskning; deras mamma är värsta proffset på att klättra i berg! Som Spiderman klättrar hon upp och ner för berget minst tio gånger och visar alla barnen hur man gör. De hade ingen aning om att hon kunde! Harry och Gunnar kan inte glömma hur glad mamma var när hon klättrade. Annars är hon mest stressad och jobbar hela tiden. Så de bestämmer sig för att mamma ska få klätterutrustning - ett klätterpaket för 2 500 kronor - i födelsedagsp...
Ljudbok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Sofia Nordin (författare), Kajsa Gordan (författare), Caroline Röstlund (illustratör), Philomene Grandin (berättare)
Utgiven 29 Maj 2019
Längd 0:54
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129721720
På friluftsdagen i skolan får Harry och Gunnar jordens överraskning; deras mamma är värsta proffset på att klättra i berg! Som Spiderman klättrar hon upp och ner för berget minst tio gånger och visar alla barnen hur man gör. De hade ingen aning om att hon kunde! Harry och Gunnar kan inte glömma hur glad mamma var när hon klättrade. Annars är hon mest stressad och jobbar hela tiden. Så de bestämmer sig för att mamma ska få klätterutrustning - ett klätterpaket för 2 500 kronor - i födelsedagspresent. Killarna ska jobba ihop pengarna: sitta barnvakt, gå hundpromenader, laga cyklar och tvätta bilar. Men två dagar före födelsedagen saknas det ändå tusen kronor. Om de ändå hade en vecka till på sig, då skulle de hinna! En varm och rolig vardagsberättelse om två påhittiga bröder av de rutinerade barnboksförfattarna Sofia Nordin och Kajsa Gordan.