Happy Food 2.0 – Om hur måltiden och lyckan hör
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Henrik Ennart (författare), Niklas Ekstedt (författare), Charlotta Jonsson (berättare)

Happy Food 2.0 – Om hur måltiden och lyckan hör ihop ljudbok

Pris 65 kr
(0)
Den lyckliga matrevolutionen är här! Måltiderna vi äter styr hur både vi och vår planet mår. Vi har allt att vinna och makten är vår. I Happy Food 2.0 fortsätter stjärnkocken Niklas Ekstedt och vetenskapsjournalisten Henrik Ennart att underhållande bilda oss i vad vi bör äta för att må bättre på alla vis. Nya studier publiceras i rekordfart och här får vi ta del av de senaste forskningsrönen. Följ med på en resa som visar att maten som gör oss lyckliga inte bara är den som smakar bäst, utan ...
Ljudbok 65 kr Pris E-Bok 65 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Henrik Ennart (författare), Niklas Ekstedt (författare), Katy Kimbell (illustratör), Charlotta Jonsson (berättare), David Loftus (annat)
Utgiven 15 Oktober 2018
Längd 6:16
Genrer Familj & Hälsa, Mat & Dryck, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188745446
Den lyckliga matrevolutionen är här! Måltiderna vi äter styr hur både vi och vår planet mår. Vi har allt att vinna och makten är vår. I Happy Food 2.0 fortsätter stjärnkocken Niklas Ekstedt och vetenskapsjournalisten Henrik Ennart att underhållande bilda oss i vad vi bör äta för att må bättre på alla vis. Nya studier publiceras i rekordfart och här får vi ta del av de senaste forskningsrönen. Följ med på en resa som visar att maten som gör oss lyckliga inte bara är den som smakar bäst, utan även är mest hållbar för vår omvärld. Happy Food 2.0 är en bok för alla som är nyfikna på sambandet mellan lycka och mat. Det är en stadig partner i köket och vardagen, full av härliga recept för hela familjen, alla dagar i veckan. Niklas Ekstedt är en av Sveriges mest uppskattade kockar samt restaurangchef och grundare av era stjärnkrogar. Han är även känd från matlagningsprogrammet Niklas Mat på SVT och har nått internationella framgångar genom brittisk och amerikansk tv. Henrik Ennart är medicinsk vetenskapsjournalist för SvD. Våren 2017 skrev han en artikelserie om hur vi kan äta oss lyckligare som blev en av SvD:s mest lästa texter. David Loftus från Storbritannien är världens mest anlitade matfotograf, och har jobbat med bl.a. Jamie Oliver.