Händelser vid vatten (ljudbok) av Kerstin Ekman
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Kerstin Ekman (författare), Katarina Ewerlöf (berättare)

Händelser vid vatten ljudbok

Pris 79 kr
(6)
I början av sjuttiotalet är Svartvattnet en tynande norrländsk by bland många andra. På midsommarafton kommer Annie tillsammans med sin dotter Mia med bussen från Stockholm. Dan skall möta dem, men han kommer aldrig. Trött och besviken ger sig Annie tillsammans med Mia av in i skogen för att själv leta sig fram till stugan där de skall bo. Trots kartan och den ljusa natten går de vilse och till slut söker Annie hjälp i det blå tältet nere vid vattnet… Det har gått arton år sedan det fruktans...
Ljudbok 79 kr Pris E-Bok 69 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Kerstin Ekman (författare), Katarina Ewerlöf (berättare), Ilse-Mari Berglin (annat), John Eyre (annat), Eva Wilsson (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 31 Mars 2011
Längd 14:00
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173485333
I början av sjuttiotalet är Svartvattnet en tynande norrländsk by bland många andra. På midsommarafton kommer Annie tillsammans med sin dotter Mia med bussen från Stockholm. Dan skall möta dem, men han kommer aldrig. Trött och besviken ger sig Annie tillsammans med Mia av in i skogen för att själv leta sig fram till stugan där de skall bo. Trots kartan och den ljusa natten går de vilse och till slut söker Annie hjälp i det blå tältet nere vid vattnet… Det har gått arton år sedan det fruktansvärda dubbelmordet. Arton år, och inte förrän nu är det någon som börjar ana sanningen bakom det som kastat sin mörka skugga över den lilla byn. Och då blir det lika farligt igen därute i myrlandet. Händelsen har blivit en mörk kraft med verkan in i många människors liv.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

mkt bra