Handbok i biohacking (ljudbok) av Mattias Hanss
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Mattias Hansson (författare), Martina Johansson (författare), Martina Johansson (berättare)

Handbok i biohacking ljudbok

Pris 139 kr
(0)
Biohacking innebär att se på sin kropp som ett biologiskt system som kan manipuleras. Redskapen är kost, träning, sömn och meditation. Biohacking handlar om att förstå sig själv på djupet och att bli expert på sig själv. I Handbok i biohacking får du lära dig hur kroppens system hänger ihop och påverkar varandra, och hur du kan utvärdera och praktiskt förbättra din hälsa. Martina Johansson och Mattias Hansson förklarar pedagogiskt och konkret vilka effektiva och vetenskapligt beprövade bioh...
Ljudbok 139 kr Pris E-Bok 119 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Mattias Hansson (författare), Martina Johansson (författare), Cecilia Pettersson (annat), Martina Johansson (berättare)
Förlag Tukan Förlag
Utgiven 9 September 2021
Längd 6:17
Genrer Hem & Trädgård, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179857707
Biohacking innebär att se på sin kropp som ett biologiskt system som kan manipuleras. Redskapen är kost, träning, sömn och meditation. Biohacking handlar om att förstå sig själv på djupet och att bli expert på sig själv. I Handbok i biohacking får du lära dig hur kroppens system hänger ihop och påverkar varandra, och hur du kan utvärdera och praktiskt förbättra din hälsa. Martina Johansson och Mattias Hansson förklarar pedagogiskt och konkret vilka effektiva och vetenskapligt beprövade biohackingmetoder som kan användas för att lösa olika sorters problem, t.ex. trötthet och dålig sömn, oro och nedstämdhet, starkt sötsug, övervikt eller bukfett. Det är lätt att gå vilse bland alla hälsoråd. Vem ska man lita på? I den här boken får du en kunskapsgrund som hjälper dig att lösa dina problem en gång för alla. Syftet med boken är inte att lindra symptomen, utan att dra upp problemen med rötterna.